АКТУАЛЬНО

Студенти-богослови УКУ поспілкувалися із митрополитом Львівським на Свято-Юрській горі

Середа, 06 жовтня 2021, 11:45
5 жовтня 2021 року студенти Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету відвідали Свято-Юрську гору. Тут в митрополичих палатах відбулася зустріч із високопреосвященним владикою Ігорем, архиєпископом і митрополитом Львівським.

Разом із владикою Ігорем у каплиці митрополичих палат студенти піднесли свої молитви за успішне навчання, а опісля отримали архипастирське благословення митрополита.

Відтак зустріч продовжилася ближчим знайомством і дружнім спілкуванням студентів із владикою у митрополичих садах. Гості Свято-Юрської гори мали чудову можливість поспілкуватися з архиєреєм, отримати батьківські поради та відповіді на свої запитання. «Я хочу бачити у вас людей з міцним моральним хребтом, людей з характерами, які є самими собою» – головна настанова митрополита Ігоря студентам-богословам.

Керівниця Фундації духовного відродження Олена Карнаух, яка теж є випускницею богословської програми УКУ, розповіла про діяльність Фундації, яка реалізує численні благодійні і мистецькі проєкти і, відновлюючи митрополичі сади, творить простір зустрічі та співпраці Церкви і суспільства.

Філософсько-богословський факультет є серцевиною Українського католицького університету. Студенти, серед яких є як миряни, так і майбутні священники, покликані здобути особистий досвід живої віри, а також глибоко пізнати двотисячолітню християнську Традицію, а зокрема східнохристиянську духовну традицію, яка є властивою для нашої Церкви.

Повідомив о. Тарас Байцар

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next