АКТУАЛЬНО

Студентська команда УКУ може взяти участь у міжнародних судових змаганнях у Вашингтоні

Понеділок, 19 лютого 2018, 12:56
Цього року студентська команда Магістерської програми УКУ з прав людини дебютувала у 23-му Українському національному раунді мут-корту з міжнародного права імені Ф. Джессапа, який проходив у м. Києві 9-11 лютого 2018 року. За результатами раунда команда УКУ зможе продовжити змагання у Вашингтоні.

У змаганнях, участь у яких брало 11 команд, команда Магістерської програми УКУ з прав людини вийшла до півфіналу. Також Наталя Субботіна, студентка УКУ, перемогла в номінації «Найкращий спікер».

Організатори змагань повідомили, що команда може взяти участь у міжнародних змаганнях, які проходитимуть у Вашингтоні протягом 1-7 квітня 2018 р., у статусі exhibition team – команди, яка показала найкращий результат з-поміж команд університетів, які вперше брали участь у змаганнях Джессап.

До складу уківської команди увійшли: Остап Гункевич, Кирило Король, Наталя Субботіна, Олександр Кожуха, Вікторія Анна Олійник. Тренер команди – Тарас Цимбрівський.

Незабаром Школа права УКУ розпочне фандрейзинг для забезпечення участі команди УКУ у змаганнях у квітні у Вашингтоні. Якщо Ви або Ваша компанія бажаєте зробити свій внесок у цю участь – пишіть нам на [email protected].

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next