АКТУАЛЬНО

Студентська молодь в Івано-Франківську дізнавалася про соціальне вчення Церкви

Вівторок, 17 листопада 2015, 15:53
16 листопада 2015 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника в Івано-Франківську відбулася презентація відео- та аудіодисків соціальної доктрини Церкви. Чотири академічні години із студентами першого та другого курсів факультету журналістики провели Петро Дарморіс, викладач УКУ та представник Комісії УГКЦ «Справедливість і мир», а також Наталія Марчук, викладач місцевого університету та координатор багатьох заходів Комісії в Івано-Франківську та області.

Про актуальність медійного «продукту» Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» на теми соціального вчення Церкви в студентському колі майбутніх журналістів розповів Петро Дарморіс. Він зауважив те, що сьогодні для молоді існує велика потреба ознайомлення з християнським вченням щодо важливих і таких потрібних змін і розвитку українського суспільства в досягненні спільного блага, поваги до людської особи, прав людини і т.п. Наталія Марчук провела інтерактивне заняття щодо виходу та вирішення проблемних ситуацій і кризових станів локального й загального характерів у світлі християнських цінностей, які можуть гармонійно відповідати та імплементуватися в реаліях сучасного життя молодої особи в Україні.

Цього ж дня заступник голови Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» о. Олег Лука представив нове видання відео- та аудіодисків соціальної доктрини Церкви, а також українське видання книжки Папи Римського Франциска «Зцілитися від корупції» у Курії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, зокрема в приміщенні Екобюро УГКЦ. Рівно ж відбулося спільне обговорення праці, викликів, проблем і практичних кроків щодо перспективи діяльності цих інституційних структур УГКЦ.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next