АКТУАЛЬНО

Студентська та учнівська молодь Івано-Франківська молилася за мир

П'ятниця, 19 лютого 2016, 12:08
18 лютого в храмі Різдва Пресвятої Богородиці студентська та учнівська молодь міста зібралась на спільну молитву за мир. Ініціаторами вже традиційно виступила місцева християнська Спільнота святого Егідія.

Розпочалася молитовна програма Божественною Літургією, яку очолив прот. Роман Кузьмінський, у співслужінні з ієреєм Назарієм Василиком, ієреєм Михайлом Дзулем та  нововисвяченим дияконом Тарасом Путьком. Під час ектенії усильного благання священнослужителі згадали всіх воїнів, які виконують свій обов'язок захисту Батьківщини в зоні проведення АТО, усіх, хто постраждав внаслідок бойових дій на Сході нашої країни, та вимушено переселених людей. Під час відправи присутні мали нагоду приступити до святої тайни Покаяння.

Після Божественної Літургії о. Назарій Василик спільно з учасниками Спільноти святого Егідія та всіма присутніми застановилися над сьогоднішнім Євангелієм та провели спільні молитовні розважання. У своєму слові о. Назарій пригадав про важливість молитви за всіх тих, хто своє життя поклав за кращу долю для Батьківщини нашої України.

Варто сказати, що сьогоднішня молитва за мир у храмі Різдва Пресвятої Богородиці стала частиною програми вшанування Героїв Небесної сотні в нашому місті.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next