АКТУАЛЬНО

Студентський хор зі Львова гастролював із театральною постановкою «Дорога в Єрусалим» на Чернігівщині

Середа, 20 квітня 2016, 14:43
17 квітня львівський студентський театр «САД» гастролював теренами Північної України, а саме територією Чернігівщини. Основне завдання гастролей полягало в тому, щоб через виставу передати ті цінності та переживання, які є важливими в нашому повсякденному християнському житті, а саме в період підготовки до Великодня. Пише сайт парафії Святих рівноапостольних Володимира та Ольги УГКЦ м. Ніжин.

 «Дорога в Єрусалим» - саме таку назву мала театральна постановка. Студентський хор відвідав сиротинці, монастир сестер ЧНІ у Чернігові, Прилуцьку виправну колонію.

«Враження від відвідин колонії в Прилуках були дуже різноманітними. Певна тривога була перед самим виступом, при в’їзді на територію. Однак зустрівшись поглядом із працівником і почувши історії з життя цих хлопців, лиш тоді зрозумів, що основною метою поїздки є достукатися до них. Було шкода, що такі юні хлопці знаходяться в такому місці, як колонія, проте, вірю, що колись із них виростуть зразкові чоловіки, батьки і що в них усе буде добре!» – ділитьсся враженнями учасник театру Володя Гнип.

Департамент інформації УГКЦ

ТЕГИ: театр, Ніжин
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next