АКТУАЛЬНО

Студентські капелани запрошують на велопрощу до Гошева

Середа, 08 червня 2016, 12:45
Cтудентські капелани Львівської архиєпархії УГКЦ запрошують молодь Львова на велопрощу до Гошівської чудотворної ікони Матері Божої, яка відбудеться 17-18 червня 2016 року.

Маршрут цьогорічньої велопрощі: Львів – Сколе – Гошів – Стрий – Львів.

Упродовж велопаломництва учасники побачать: водоспад "Кам'янка", скелі Довбуша, гірські краєвиди. У Гошеві паломники разом із капеланами завітають до монастиря на Ясній горі (ЧСВВ), який має понад 500-річну історію. Усі учасники велопрощі молитимуться за мир в Україні перед чудотворною іконою Божої Матері та матимуть добру нагоду під час екскурсії дізнатися чимало цікавого про сам монастир. Також на прочан очікує молитовна зупинка у Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Стрий, де паломники молитимуться перед чудотворною іконою Ліської Матері Божої. 

Вимога для учасників - мати справний велосипед, запасну велосипедну камеру, індивідуальні медикаменти, зручний одяг та перекуску. Вартість: 100 грн + дорога (в обидві сторони).

Зареєструватися та дізнатися детальну інформацію Ви можете за номером: 098 62 30 366 о. Юрко Остапюк.

Прес-служба Львівської архиєпархії УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next