АКТУАЛЬНО

«Сучасна молодь шукає справжньої радості», — священик УГКЦ про учасників різдвяного концерту в Бережанах

Четвер, 11 січня 2018, 14:04
Свій перший різдвяний концерт «На Різдво додому» дав гурт «Тріода» у Бережанах — місті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Присутніх у будинку культури привітав парох храму Пресвятої Трійці отець Іван Хрептак, побажавши всім правдивої різдвяної радості та подякувавши особливим колядникам за те, що загостили з колядою до міста.

Священик наголосив на важливості плекання прадідівських українських традицій, що у час Різдвяних свят проявлялися у співі колядок та щедрівок: «Хочу підкреслити особливість назви цієї різдвяної програми: «На Різдво додому». Є дуже важливим, щоб наші сім‘ї та родини були малою живою Церквою, де голоситься ця Добра Звістка про прихід Месії. Не біймося вчити наших дітей колядок, ідімо від хати до хати, несучи цю Добру Новину, що Христос «прийшов днесь із небес, щоб спасти люд свій весь»! Будьмо апостолами правдивої радості, котрої так потребує сучасний світ!»

Дійство було наповнене радістю, а традиційні та нові колядки в сучасному виконанні та в особливих музичних обробках подарували багато позитивних вражень, спонукали ділитися Доброю Новиною з іншими.

Важливо також відзначити чисельну участь молодих родин на заході. Це стало важливим свідченням того, що сучасна молода людина шукає справжньої радості в цьому житті.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next