АКТУАЛЬНО

Священик із Полтави відвідав одну з військових бригад, що здійснює службу в зоні АТО

Вівторок, 26 серпня 2014, 14:31
24-25 серпня військовий капелан о. Максим Кролевський відвідав одну з військових бригад, що здійснює службу в зоні АТО. Від початку бойових дій на українському Донбасі військовослужбовці цієї бригади не мали можливості спілкуватися зі священиком, отримати Святі Тайни та взяти участь у Святій Літургії.

Великою радістю були сповнені серця воїнів, коли до них у День Незалежності України завітав священик. "Життя направду є великою цінністю, - сказав у своєму звернені о. Максим, - але ще більшою цінністю є свобода, до якої покликаний кожен із нас. Навіщо таке життя, в якому людина не має свободи та в якому принижується гідність людської особи? Пам'ятайте про те, що зло не може тривати вічно, бо добро завжди переможе будь-яке зло. Майте тверду віру в те, що добро в скорому часі переможе, війна закінчиться, а всі ми повернемося до своїх домівок, до своїх родин".

Військові цієї бригади, за словами о. Максима, – це не лише патріоти України, але люди з великої літери, які щодня ризикують своїм життям та здоров'ям заради справедливості, добробуту та кращого майбутнього України.

Священик був захоплений їхньою дивовижною хоробрістю, мужністю та завзяттям до оборони рідного краю, вогнем свободи, який випромінюють їхні очі, шляхетністю поведінки, з якою вони виконують свій обов'язок.

Прес-служба парафії Пресвятої Трійці УГКЦ м. Полтави

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next