АКТУАЛЬНО

Священик – радісний свідок покликання, яке приносить плоди

Понеділок, 08 липня 2013, 14:27
Під такою назвою Європейський центр покликань (European Vocations Service) організував у Римі зустріч для керівників і представників Національних центрів покликань. На цей конгрес прибуло 67 представників єпископських конференцій Європи, США та Канади. Представником від УГКЦ був о. Орест Демко, віце-ректор Львівської духовної семінарії.

Метою зустрічі було застановитися над важливим завдання Церкви дбати про нові покликання, систематично та організовано провадити душпастирську місію так, аби допомогти кожній людині віднайти своє покликання у житті. «Особливу увагу маємо звернути на тих, кого Господь кличе до богопосвяченого життя і священичого служіння. Таким людям потрібно допомогти розпізнати Божий поклик та попровадити їх дорогою, якою зможуть якнайкраще відповісти Богові», – зазначали учасники зустрічі.

Учасники мали нагоду обговорити особливості душпастирства покликань в наш час і озвучити конкретні труднощі, які потрібно долати у цій сфері. А також застановлялися над тим, якими рисами має володіти священик чи богопосвячена особа, щоб могли вони своїм життям давати радісне свідчення і запрошувати молоду людину пройти тією ж дорогою.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next