АКТУАЛЬНО

Священика Київської архиєпархії нагородили Хрестом військового капелана

Вівторок, 13 вересня 2016, 12:14
Єпископ-помічник Київської архиєпархії Йосиф Мілян від імені Блаженнішого Святослава 13 вересня 2016 року нагородив протоієрея Михайла Будника відзнакою «Хрест військового капелана».

Почесну нагороду єпископ вручив під час зустрічі зі священиками Київської архиєпархії, які цими днями проходять формаційні курси в Зарічанах.

Під час вручення нагороди владика подякував о. Михайлу за ревне служіння Церкві та Україні: «Ця нагорода розроблена патріаршими структурами нашої Церкви, тому радію, що нею відзначено священика Київської архиєпархії за ревне служіння Церкві та народу», - сказав єпископ.

Зазначимо, що Почесна відзнака «Хрест військового капелана» вручається за відданість і вірність у звершенні капеланського служіння серед військовослужбовців та інших військових формувань України. Такою нагородою відзначено більше від ста капеланів УГКЦ.  

Прес-служба Київської архиєпархії 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next