АКТУАЛЬНО

Священика УГКЦ нагороджено премією Президента України

П'ятниця, 18 листопада 2016, 16:34
17 листопада 2016 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про присудження премій Президента України для молодих вчених 2016 року. Серед талановитих науковців нагороджено священика Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви Олега Шепетяка.

Як повідомляють на сайті Президента України, науковців нагороджено на підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки. Враховуючи наукові здобутки вчених, Указом Президента України №509/2016 було нагороджено о. Олега Шепетяка, доктора філософських наук, професора Київського університету імені Бориса Грінченка та викладача Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. 

Душпастирю присуджено премію за наукову роботу «Німецькомовна католицька думка другої половини XX століття».

Духовенство та вірні Київської архиєпархії УГКЦ вітають отця доктора Олега Шепетяка із присвоєнням премії. Бажаємо подальших плодів у вашій науковій діяльності на славу Божу, благо Церкви та України.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next