АКТУАЛЬНО

Священики Харківського екзархату пройшли формаційні курси

Понеділок, 11 червня 2018, 16:37
4–7 червня при парафії Святого сімейства РКЦ проходили формаційні курси для священиків Харківського екзархату УГКЦ. У перший день відбулися Екзархальні збори, на яких душпастирі обговорювали робочі питання та плани на майбутнє.

У другий день Петро Дарморіс, голова Центру протидії корупції УГКЦ, провів тренінг на тему «Подолання моральної недуги корупції». Під час цієї зустрічі священики аналізували різні прояви корупції в усіх сферах суспільного життя, особливо зосередили увагу на практичних порадах для сповідників та проповідників щодо уділення Таїнства Покаяння і виголошення проповідей. Того самого дня на зустріч зі священиками Харківського екзархату завітав Архиєпископ УАПЦ(о) владика Ігор Ісіченко, який розповів про історію своєї єпархії та важливість єднання із Українською Греко-Католицькою Церквою. Зустріч завершилася спільною Вечірнею у храмі Святого сімейства РКЦ.

Третього дня лекція була скерована на тему Святого Письма. Про його важливість, вміння читати та методи пояснення розповів о. Іван Січкарик – доктор біблійних наук. Лектор наголошував на важливості заснування Біблійних гуртків при парафіях.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next