АКТУАЛЬНО

Священики Київської архиєпархії у Ватикані відзначають Рік Божого милосердя

Середа, 10 лютого 2016, 11:58
8 лютого два священики Київської архиєпархії вирушили в паломництво до Рима. Репрезентуючи у Вічному місті свою архиєпархію, вони беруть участь у святкуваннях Року Божого милосердя.

До Вічного міста Рима цими днями прибувають духовні особи з усіх єпархій не лише з України, а й з усього світу. У Ватикані, будучи «посланцями Божого Милосердя», вони зустрінуться зі Святішим Отцем Франциском Папою Римським.

Київську архиєпархію УГКЦ представляють о. Ніканор Лоїк (студит), протосинкел у справах монашества, та о. Тарас Валах, судовий вікарій Київської архиєпархії.

У базиліці Святих апостолів Петра і Павла духовенство заноситиме свої молитви за всіх, хто потребує особливого вияву Божого милосердя та Божої любові! Як розповідають самі священики, це паломництво вони здійснюють в наміренні вірян Київської архиєпархії, своїх парафіян, родичів, друзів і всіх, хто просив їх про молитву.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next