АКТУАЛЬНО

Священики Коломийської єпархії колядували у владики Василія Івасюка

Четвер, 14 лютого 2019, 12:15
Колядувати у владики Василя Івасюка в час Різдвяних свят уже стало доброю традицією як для коломиян, так і для гостей з інших парафій єпархії.

Кожного року дорослі, молодь та діти збираються в єпархіальному управлінні, щоб прославити Спасителя світу колядою та віншуваннями.

На завершення Різдвяних свят до владики завітали й священики єпархії. Після спільної коляди владика Василь подякував духовенству за відвідини, зазначивши, що «священики єпархії – це улюблені Божі сини, котрі передають дух Благої новини оспіваний у колядках, кожній домівці через освячення йорданською водою».

«Радість, яку ви несете, має супроводжувати людей радісно цілий рік і стати фундаментом розбудови України, родини і самому душпастирю невтомно служити Церкві Христовій»,сказав єпископ.

Наостанок владика усіх благословив, побажавши кожному священикові Коломийської єпархії гідно виконати своє покликання так, щоб в кінці життя почути благословенні слова з Неба: «Це є Син Мій улюблений, в якому Моє благовоління».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next