АКТУАЛЬНО

Священики Стрийської єпархії взяли участь у курсі МАПа

Четвер, 15 березня 2018, 14:09
12-13 березня 2018 року в Патріаршому домі у Львові відбувся дводенний курс-тренінг МАПа (Молодіжний апостолят парафій) для священиків Стрийської єпархії, які працюють із молоддю.

Організатором курсу є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Цей курс створений для священиків УГКЦ з метою допомогти зберегти сучасну молодь у Церкві, зрозуміти її мову, потреби та життєві пріоритети, а також запропонувати молоді християнські відповіді на питання, які ставить перед нею світ.

Основна мета проекту: забезпечити священиків УГКЦ необхідними знаннями та навичками для ефективного душпастирства молоді в сучасному світі через інтерактивний формаційний курс “МАПа”.

Першого дня проекту голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк розповів учасникам про сучасну молодь та її потреби. А наступного дня представники Львівської бізнес-школи Ігор Кривий та Христина Дольна поділилися зі священиками розумінням та ідеями щодо створення та роботи з проектами. На кінець курсу учасники самі підготували дуже живі, сучасні та реалістичні проекти щодо праці з молоддю.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next