АКТУАЛЬНО

Священики Стрийської єпархії зіграли футбольний матч проти семінаристів

Середа, 07 жовтня 2015, 11:57
6 жовтня 2015 року на новозбудованому стадіоні “Футбольний рай” у с. Солонка біля Львова відбувся товариський футбольний матч за участю команди священиків Стрийської єпархії та семінаристів Львівської духовної семінарії Святого Духа. Футбольна зустріч розпочалася із спільної молитви, відтак, привітавши один одного, члени команди розпочали гру.

Першими двічі відзначилися семінаристи. Після двох помилок захисників-священиків, м'яч побував у сітці воріт. Наприкінці першого тайму вже двічі відзначилися отці - завдяки зусиллям нападника о. Остапа Юріва інтригу в матчі було відновлено.

У другій половині зустрічі було забито ще два голи. Першими знову відзначилися семінаристи, а наприкінці матчу, після фолу останньої надії у штрафному майданчику, було показано червону картку і вилучено з поля голкіпера семінарійної команди. Після невдалого виконання одинадцятиметрового удару м'яч після добивання все-таки затріпотів у сітці. Рахунок 3:3 залишився незмінним до фінального свистка, а у серії післяматчевих пенальті, з різницею в один гол, точнішими виявилися молоді гравці з Хуторівки.

Свято футболу, яке подарували одні одним душпастирі і майбутні священики справді вдалося. Цьому сприяла гарна погода, професійні дії головного арбітра і сама атмосфера на футбольному полі та звичайно гостинність господарів стадіону – сільської ради с. Солонка.

Наступний спортивний вояж священики Стрийської єпархії матимуть до Івано-Франківська, де за сприяння Бюро екології гратимуть проти священичої команди Івано-Франківської архиєпархії.

Джерело: sport.ugcc.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next