АКТУАЛЬНО

Священики та семінаристи позмагалися за першість з гігант-слалому

Середа, 07 березня 2018, 13:18
7 березня на гірськолижному курорті «Буковель» з благословення Архиєпископа і Митрополита Володимира (Війтишина), Єпископа Василя (Івасюка) та за сприянням гірськолижного курорту «Буковель» відбулися лижні змагання з гігант-слалому для священиків і студентів навчальних закладів Івано-Франківської митрополії УГКЦ.

Зустріч приурочили до 125-ліття від дня народження блаженного Симеона Лукача.

Перед змаганнями в парафіяльному храмі с. Поляниця владика Василь (Івасюк), Єпарх Коломийський, у співслужінні Екзарха Луцького Йосафата (Говери)  та численного духовенства очолив Архиєрейську Божественну Літургію. Роздумуючи над Божим Словом під час проповіді, єпископ зазначив: «Біблія не забороняє займатися спортом. Головне, щоб спорт не перемістив Христа на друге місце, замість бути Господарем нашого життя».

Цього року змагання налічували 40 учасників. Після двох спусків гігант-слаломом з гори судді визначили переможців. Перше місце здобув семінарист Івано-Франківської духовної семінарії Микола Скірчук, другим був священик Андрій Регнер, а на третю сходинку п’єдесталу піднявся прп. Петро Цідило, ВС.

Нагородили переможців ювілейними медалями та почесними митрополичими грамотами.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next