АКТУАЛЬНО

Священники єпархії Покрови Пресвятої Богородиці взяли участь у щорічних реколекціях

Понеділок, 22 липня 2019, 09:40
З 15 по 19 липня 2019 року, з благословення владики Даниїла Козлінського, у реколекційному домі дієцезії Сан Ісідро провінції Буенос-Айреса, Аргентина, для священників єпархії Покрови Пресвятої Богородиці відбулися щорічні духовні науки. У реколекціях узяли участь десять священників з провінцій Буенос-Айреса, Мендози, Чако, Місьйонес та з Парагваю.

Духовні науки провадив священник латинського обряду Аріель Давид Буссо, директор Інституту церковного права, професор канонічного права Католицького університету Аргентини та віцепрезидент церковного трибуналу Єпископської Конференції Аргентини. Центральною темою і базою для духовних наук були листи апостола Павла. Отець Аріель наголосив на священничих чеснотах, пасторальній праці священника в парафії, духовному зростанні та плеканні постійного життя в Божій ласці.

Протягом п’яти днів священники на чолі з владикою Даниїлом мали нагоду для спільної молитви: Утрені, Божественної Літургії, Вечірні, Акафісту. Закінчилися реколекції Божественною Літургією та спільним святковим обідом.

о. Тарас Гавришко


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next