АКТУАЛЬНО

Священики-капелани Тернопільсько-Зборівської архиєпархії здійснили чергову духовну місію у зону АТО

П'ятниця, 16 лютого 2018, 14:12
Чергову духовну місію в зону АТО з 30 січня по 10 лютого провели військовий капелан військової частини А2502 отець Юрій Ланик та військовий капелан (волонтер), настоятель парафій с. Ішків та с. Росоховатець Козлівського деканату Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Євген Зарудний.

Під час місії капелани об’їхали 12 місць дислокації військових у Донецькій та Луганській областях, служили Святі Літургії, здійснювали благословення йорданською водою особового складу та релігійної атрибутики. На прохання військових сповідали їх та проводили духовні бесіди. Особливо актуальними були поминальні панахиди за загиблими воїнами.

Бійці, в яких перебували капелани, щиро дякували за молитву та волонтерську підтримку мешканцям сіл Ішків, Росоховатець, Золота Слобода та м. Староконстантинів. Кожен із них отримав подарунок від своїх односельців. Прощаючись, учасники АТО висловили сподівання на нові зустрічі з душпастирями.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next