АКТУАЛЬНО

Священиків навчали надавати першу медичну допомогу пораненому

Середа, 11 травня 2016, 21:12
10-11 травня 2016 року в м. Стрию, з ініціативи Комісії душпастирства силових структур України Стрийської єпархії, інструктори гуманітарної ініціативи Світового конгресу українців «Захист патріотів» провели для священнослужителів курс із тактичної медицини, знаний ще як курс «бійця рятувальника» (Combat Lifesaver Course).

Цей курс бійця-рятувальника, який викладають у всіх країнах-членах НАТО, надає знання з першої допомоги пораненому на полі бою. Протягом курсу відпрацьовувалися навички з використанням тренувальних матеріалів, включаючи компоненти IFAK.

До слова, ця гуманітарна ініціатива Світового конгресу українців була створена у травні 2014 року. Інструктори «Захисту патріотів» пройшли сертифікацію за міжнародними стандартами медицини задля проведення професійного навчання, яке базується на доказовій медицині та керується міжнародними протоколами ТССС (Committee on Tactical Combat Casualty Care).

stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next