АКТУАЛЬНО

Священник УГКЦ узяв участь у відкритті пластового молодіжного центру в Києві

Понеділок, 07 червня 2021, 11:02
2 червня 2021 року відбулося відкриття та освячення нового пластового молодіжного центру в Подільському районі міста Києва. Участь у заході взяв о. Ростислав Височан, духовний опікун Пласту Київської архиєпархії.

Цей Пластовий центр є першим, який відкрили безпосередньо у місті Києві. Завдяки такому осередку діти-пластуни матимуть можливість отримувати добре патріотичне та моральне виховання в столиці України.

Звертаючись до пластунів та гостей, які прибули на відкриття нової домівки Пласту, отець-духівник Ростислав зазначив: «Нехай ця домівка стане місцем духовного та фізичного зросту для пластової молоді та сприяє подальшому формуванні лідерів українського суспільства готових на служіння Богу та своїй країні».

Завдяки спільним зусиллям Пласту та благодійників, відкриття цього центру в Києві стало можливим. За словами Анатолія Костенка, голови Пласту в місті Києві, це відкриття в такому масштабі є першим. До того пластуни займалися в приміщеннях партнерів Пласту.

На відкритті осередку також були гості з КМДА, зокрема мер столиці Віталій Кличко та депутати міської ради. Міський голова Віталій Кличко переконаний, що відкриття такого центру сприятиме більшій можливості дітям долучатися до цієї однієї з найстарших молодіжних організацій, щоб сповідувати ті самі принципи доброго патріотичного та морального виховання, які є фундаментом нашої держави.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next