АКТУАЛЬНО

Священник з міста Лозової Харківської області нагороджений відзнакою “Людина року'2019”

Четвер, 27 лютого 2020, 13:43
Священника Харківського екзархату Андрія Насінника нагородили у номінації “Людина року'2019”.

Голосування за земляків, які надихають і дивують, ініціював місцевий сайт міста Лозової Харківської області.

Серед кандидатів на номінацію також було обрано отця Андрія. З кінця 2017 року священник розвиває громаду УГКЦ у станиці Лозова та керує Центром соціальної згуртованості (проєктом від Карітасу України). При Центрі неодноразово організовувалися благодійні акції, тренінги, майстер-класи та поїздки. Тут активно розвивається волонтерство та заохочення молоді до різноманітних акцій.

Варто додати, що саме містяни запропонували особистостей, які  протягом 2019 року розвивали Лозівську ОТГ та робили добрі справи. Серед кандидатів бути представники релігійних громад, лікарі, вчителі, танцюристи, спортсмени та громадські діячі.

Кандидатів обирали за активність, добрі вчинки, розвитку міста та ОТГ. Переможців обирали шляхом онлайн-голосування на сайті міста.

Після закінчення голосування усі кандидати отримали почесні відзнаки «Людина року'2019».

Як зізнається отець Андрій, для нього така подія стала великою несподіванкою. “Радію, що можу бути корисним Церкві та місту. Це мотивує і надихає працювати далі”, - зазначає священник.

Повідомила Галина Насінник

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next