АКТУАЛЬНО

Священники Апостольського екзархату в Німеччині та країнах Скандинавії провели черговий день духовної віднови

Субота, 27 червня 2020, 13:43
19 червня священники УГКЦ Апостольського екзархату в Німеччині та країнах Скандинавії провели день духовних роздумів онлайн вдруге.

Традиційно цей день отці розпочали із служіння Божественної Літургії в місцях проживання, відтак усі зібралися у визначений час перед своїми комп'ютерами (в Інтернеті).

Духовними роздумами цього разу ділився ієром. Йосиф Будай, ЧСВВ. Цей священник є знаним місіонером, проповідником реколекцій та автором більш як 40 книг (між ними під псевдонімами Падре Джузеппе Ваґабондо, Схимонах Теодот).  У 2000—2004 роках був  протоігуменом провінції Найсвятішого Спасителя в Україні. Зараз преподобний отець Йосиф є духівником Василіанського інституту філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського в Брюховичах. 

Проповідник звернув увагу присутніх на любов до Бога. Це початок прагнення кожної людини, а в особливий спосіб для священників. Отець ділився досвідом свого життя, особливо покликання - дорогою розвитку любові до Бога. Отець порівняв цей час як закохання в Бога, подавши приклад святої Терези від Дитятка Ісуса. Любити Бога - це виконувати Його святу волю. 

Наприкінці отці Апостольського екзархату мали можливість поставити духівнику запитання. 

Пресслужба Апостольського екзархату в Німеччині та країнах Скандинавії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next