АКТУАЛЬНО

Священники МДЦ «Зарваниця» зібралися на позачергову зустріч, щоб спланувати діяльність центру в умовах епідемії

Понеділок, 16 березня 2020, 14:55
У суботу, 14 березня, у приміщенні адміністрації Марійського духовного центру «Зарваниця» відбулася позачергова зустріч священників, які служать у відпустовому центрі, щоб обговорити актуальні питання щодо пандемії, спричиненої поширенням вірусу COVID-19.

Під час зборів душпастирі, на основі практичних рекомендацій архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка, затвердили порядок дій для священників і вірних, які повинні убезпечити перебування прочан у святому місці.

«Марійський духовний центр залишається відчиненим для паломників, у храмах будуть проводитися богослужіння згідно з розпорядком, адже зараз ми як ніколи потребує усильної молитви за тих, хто захворів та перебуває під загрозою зараження цим вірусом, а також за медичних працівників, які обслуговують усіх, кому зараз потрібна допомога», – вирішили душпастирі.

Щоденно в малій базиліці Зарваницької Матері Божої о 13.00 служитиметься Молебень до Богородиці за відвернення загрози поширення коронавірусу та одужання всіх хворих. Незабаром кожен охочий зможе взяти участь у богослужінні за допомогою онлайн-трансляції на Youtube-каналі МДЦ «Зарваниця» та у соціальній мережі Facebook. Точна дата й посилання на онлайн-трансляцію будуть повідомлені пізніше.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next