АКТУАЛЬНО

Священники Стрийської єпархії зіграли у футбол з ветеранами російсько-української війни

Вівторок, 01 червня 2021, 13:31
29 травня 2021 року в місті Стрию відбувся турнір з мініфутболу серед ветеранів російсько-української війни Стрийського району імені Івана Боберського.

До участі в турнірі були запрошені також священники Стрийської єпархії. Розпочали змагання з молитви та благословення єпископа-помічника Стрийської єпархії Богадана Манишина. Гра відбулася без важких травм, конфліктів, навіть дощ розпочався вже після закінчення змагань.

У напруженій, однак чесній та повній поваги до суперника боротьбі, заслужену перемогу здобули священнослужителі Стрийської єпархії, друге місце посіла команда «Ветеранське братерство Стрий», третє місце у команди «Правий Сектор» м. Стрий. Після нагородження всі учасники турніру мали добру нагоду поспілкуватися та скуштувати смачний куліш, який приготував парох храму Святих Володимира і Ольги отець Михайло Ільницький.

 Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next