АКТУАЛЬНО

Священнику Київської архиєпархії присвоєно наукове звання професора Київського університету імені Бориса Грінченка

Середа, 09 грудня 2020, 20:29
Наприкінці листопада 2020 року священнику Київської архиєпархії протоієрею Олегу Шепетяку присвоєно вчене звання професора кафедри філософії Київського університету імені Бориса Грінченка.

Це повідомлення опубліковане на сайті Міністерства освіти і науки України, Наказ Міністерства освіти і науки України № 1471 від 26.11.2020. У документі йдеться, зокрема, про таке: «Затвердити рішення вчених рад закладів вищої освіти та наукових установ про присвоєння вченого звання професора і видати атестати професора здобувачам вченого звання».

Щиро вітаємо протоієрея о. д-ра Олега Шепетяка із присвоєнням високого наукового ступеня. Бажаємо Вам дальших досягнень у науковій сфері та плодів Святого Духа на ниві священничого служіння!

Довідка

Протоієрей д-р Олег Шепетяк - священник Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви, доктор філософських наук, професор кафедри філософії Київського університету імені Бориса Грінченка, викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії та Українського католицького університету.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next