АКТУАЛЬНО

Святіший Отець привітав військових паломників з України

Четвер, 22 травня 2019, 00:03
Сьогодні, 22 травня 2019 року, на площі Святого Петра у Ватикані відбулася загальна папська аудієнція, у якій взяли участь військовослужбовці, працівники Збройних сил і курсанти вищих військових навчальних закладів України. Святіший Отець привітав українську військову делегацію та побажав миру для України.

«Сердечно вітаю українських паломників, а особливо групу військових, які брали участь у щорічному Національному військовому паломництві до Люрда. Постійно молю воскреслого Господа, щоб наповнив серця українців любов'ю та спокоєм і дарував свій мир усій країнi. Нехай Господь Бог благословить усіх вас», - сказав Папа Франциск на завершення аудієнції.

Делегація для участі військових у 61-му Міжнародному паломництві до Люрда та Рима була сформована рішенням заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції Петренка А. у співпраці з Департаментом військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ. Духовний супровід української військової делегації здійснює владика Михайло Колтун, керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, та інші військові капелани.

Участь українських військових у загальній папській аудієнції відбулася з благословення та за підтримки Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ.

 

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next