АКТУАЛЬНО

«Святий Миколай іде до сиріт»: на Прикарпатті нагадують про дітей у притулках та інтернатах

Субота, 08 грудня 2018, 12:25
6 грудня 2018 року в рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» у фортечній галереї Бастіон міста Івано-Франківська відбулося відкриття виставки дитячих фотографій та рисунків від дітей, які проживають в інтернатах та притулках Прикарпаття.

Із 7 грудня виставка також діє й в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка і триватиме до 19 грудня.

Акція «Святий Миколай іде до сиріт» триває з 1998 року і вже стала традиційною.

Її метою є привернути увагу до дітей, які проживають у притулках та інтернатах. Щороку в рамках акції відбувається конкурс малюнка на тему «Чудо святого Миколая». Усі діти, які мають талант і бажання взяти участь у конкурсі, малюють своє бачення «Чудо святого Миколая». Цього року на конкурс надійшло більше від тисячі робіт з 20 інтернатів, притулків, дитячих будинків Івано-Франківська та області.

Мистецька комісія обрала 32 кращих малюнки. Окремо цього року волонтери Мальтійської служби обрали ще 12 малюнків, які з 5 грудня будуть тішити всіх перехожих у фортечній галереї «Бастіон».

Також на виставці представлені дитячі фотографії. На цих світлинах можете познайомитися із вихованцями соціально-реабілітаційного центру м. Медині.

Департамент інформації УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next