АКТУАЛЬНО

Святий Миколай у Бершаді завітав у домівки вимушено переселених осіб у 15 населених пунктах

Вівторок, 25 грудня 2018, 11:34
"Святий Миколай у Бершаді завітав у домівки вимушено переселених осіб, серед яких діти та люди похилого віку", - повідомляє о. Роман Сиротич, синкел у справах соціального служіння Київської архиєпархії.

Під час підготовки до Різдва священик о. Михайло Будник відвідує дітей сучасної війни на Сході України. Вони знайшли мир в Бершадському районі. Зокрема, у районі, згідно зі статистичними даними, близько 100 ВПО. Родини переселені зі Сходу відчули добро і милосердя Миколая через відвідини та привітання о. Михайла. У багатьох людей на очах сльози радості та вдячності, бо саме Церква їх не забула.

Кожна зустріч дарує нових людей, цікаві знайомства і незабутні враження. Милосердя знаходить людей і відкриває серця для прийняття Божої любові. За два дні відвідано дев’ять сіл, попереду ще п’ять сіл і місто Бершадь. Окрім цього, у планах ще екскурсія у новорічно-різдвяний Київ!

"Ця соціальна ініціатива "Різдво разом" Київської архиєпархії здійснюється за підтримки партнерів, за що щиро їм дякуємо. Водночас, дякуємо о. Михайлу за невтомну працю та відкритість на соціальну діяльність і потреби людей", - підсумовує о. Роман. 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next