АКТУАЛЬНО

Святий Миколай «Карітас-Київ» з подарунками відвідав понад 2300 дітей

П'ятниця, 22 грудня 2017, 16:19
«Карітас-Київ у рамках постійної праці надає допомогу багатьом дітям та кризовим сім’ям, а окрім цього, проводить різні акції. Однією із таких є подарунки для дітей до свята Святого Миколая. Цього року завдяки жертводавцям понад 2300 подарунків було надано для різних категорій потребуючих дітей», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор київського Карітасу.

Святий Миколай Карітасу попрямував до дітей, які його з нетерпінням чекали. Так, подарунки отримали діти з кризових, малозабезпечених, неповних та багатодітних родин, а також діти з сімей вимушених переселенців та діти, батьки яких загинули в АТО, діти інваліди. Також подарунки отримали і люди літнього віку.

Урочистість свята проводилася як у київському Карітасі у декілька етапів, так і далеко поза ним. Це було свято добра і віри до дня Святого Миколая, яке відбулося для тих, хто ніколи або не чув про Миколая, або не вірив у нього. Тому це для них стало реальністю. У цих святкуваннях у Карітасі взяло участь понад 200 дітей, а ще і їх батьків, а до інших Миколай попрямував у різні куточки Київської, Житомирської, Вінницької, Черкаської та Чернігівської областей.

«Від себе та від імені усіх дітей, які отримали подарунки від святого Миколая Карітасу, хочу висловити щиру подяку усім благодійникам, волонтерам та партнерам, бо саме вони спричинилися до того, щоб на дитячих обличчях сяяли усмішки та радість. Дякую їм, що у такий непростий для країни час знайшли час, можливості та бажання на щедрість. Кожна дитина відчула, що святий Миколай про неї не забув, приніс солодощі та інші подарунки, яких вона так чекала. Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ, тому запрошую до співпраці у допомозі тим, хто голодний, кому холодно, хто немає у що вдягнутися, хто шукає останню копійку на життєважливі медикаменти», - висловлюється директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next