АКТУАЛЬНО

Святий Миколай у Черкасах прийшов до дітей вимушено переміщених осіб

Середа, 26 грудня 2018, 12:10
"Святий Миколай у Черкасах прийшов до дітей вимушено переміщених осіб. Акцію реалізували в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Соціальна ініціатива "Різдво разом" Київської архиєпархії здійснюється за підтримки партнерів", - повідомляє о. Роман Сиротич, синкел у справах соціального служіння Киїської архиєпархії.

У час підготовки до Різдва в Київській архиєпархії започатковано соціальну ініціативу - "Різдво разом". Її мета - єднання в молитві та допомозі внутрішньо переміщеним особам. Зокрема, уже у Бершаді відбулася низка заходів. Найближчим часом ще в кількох парафіях архиєпархії відбудуться інші акції. Загалом заплановано охопити понад 250 осіб.  У багатьох людей на очах сльози радості та вдячності, бо саме Церква їх не забула.

"Як вже сказано, соціальна ініціатива "Різдво разом" Київської архиєпархії здійснюється за підтримки партнерів". Водночас, дякуємо о. Юліану Шереметі та п. Павлу Якушеву за невтомну працю і відкритість до соціальної діяльності і потреб людей", - повідомляє о. Роман Сиротич. 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next