АКТУАЛЬНО

Святий Миколай відвідав засуджених жінок

Середа, 20 грудня 2017, 21:21
19 грудня святий Миколай зі своїми помічниками – ангелами і в’язничним капеланом отцем Омеляном Колодчаком зі щедрими дарунками відвідав ув’язнених жінок у Збаразькій виправній колонії №63, що в Тернопільсько-Зборівській архиєпархії.

За сприяння соціальної служби установи в рамках проекту «Психологічно-соціальної реабілітації в’язня-жінки» щопонеділка ув’язнені мають змогу спілкуватися з психологом п. Марією Баландюк, а щосуботи до них приходять волонтери, які проводять тут катехизацію, спільну молитву та читають Святе Письмо. До дня Святого Миколая вони підготували для ув’язнених щедрі подарунки: комп’ютер, засоби гігієни, індивідуальні замовлення, медикаменти, одяг тощо.

Жінки радо зустріли свого капелана з гостями у каплиці Великомученика Димитрія. Тут отець Омелян привітав їх, сказавши, що це свято повертає приємні спогади про дитинство. Після спільної молитви всі разом заспівали пісню «Ой хто, хто Миколая любить…». Священик помирував жінок, а відтак в актовому залі установи їм представили святкову імпрезу.

Заступник начальника виправної колонії із соціально-виховної та психологічної роботи Людмила Леськів подякувала гостям за святкові відвідини і подарунки. В свою чергу представниця від жінок, які відбувають покарання, подякувала керівництву закладу за їхню турботу про засуджених, а гостям за зворушливий концерт, який нікого не залишив байдужим.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next