АКТУАЛЬНО

Святий Миколай завітав до дітей БФ «Карітас-Тернопіль»

П'ятниця, 25 грудня 2015, 11:08
Завдяки таким людям цьогорічний Миколай у ТБФ «Карітас» був досить щедрим. Діти із малозабезпечених, багатодітних, кризових сімей, а також діти вимушених переселенців мали можливість отримати святкові подарунки - смачні солодощі та якісні канцтовари. Спільними зусиллями благодійників та жертводавців було сформовано 500 пакунків.

І хочеться звернути увагу на те, що доброчинність поширюється і передається завдяки милосердності й небайдужості. Саме такими милосердними і є другокласники однієї із Тернопільських шкіл, які власноруч виготовили 21 пакуночок для дітей вимушених переселенців.

Також спільно із відділом освіти ТДМУ імені Горбачевського та гостями із Польщі було роздано 40 подарунків для потребуючих дітей із Тернопільських шкіл.

Не оминув святий Миколай також і людей похилого віку, тому що їм, як нікому, потрібне наше тепло та турбота. Старенькі люди, як малі діти, – радіють увазі.

Як сказано в одному японському прислів'ї, одне тепле слово може зігріти три  зимові місяці. Наскільки ж більше може зігріти когось ваш один добрий вчинок! Святий Августин сказав: «Хочеш осягнути велике? Тоді починай з малого». Слід зробити хоча б одне маленьке добро і отримаєш щось велике своєму житті. Адже на землі є тільки одне багатство - любити і бути добрим!

Прес-служба БФ «Карітас-Тернопіль»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next