АКТУАЛЬНО

Святий Миколай завітав до дітей «Міст надії» у Львові

Понеділок, 18 грудня 2017, 12:21
16 грудня 2017 року в провінційному домі Благовіщення Божої Матері Згромадження сестер служебниць у Львові відбулося свято Святого Миколая для соціально-незахищених дітей, якими сестри піклуються, дбають про їх релігійне та культурне виховання, навчають добра та милосердя.

У святково прибраній залі зібралися діти-сироти та діти з багатодітних малозабезпечених родин, які мали гарну нагоду переглянути цікаву виставу, взяти участь у різноманітних конкурсах і змаганнях, після яких Святий Миколай обдарував кожну дитину щедрими дарами. Запалити вогник радості та вдячності в очах потребуючих дітей Святому Миколаю допомогли добродії нашого міста, які підготували для дітей гарні подарунки, вклавши в них і часточку свого люблячого серця.

Дорогі добродії, тішимося, що з допомогою вашої підтримки ми можемо робити багато добрих справ для потребуючих дітей. Дякуємо Богові за вас і у наших щоденних молитвах проситимемо в Нього усіх потрібних для вас благодатей. Нехай Господь винагородить вам сторицею за вашу доброту й щедрість та благословить вас усяким добром.

Сестри служебниці, Львів

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next