АКТУАЛЬНО

Святий Миколай завітав до слідчого ізолятора м. Києва

П'ятниця, 20 грудня 2013, 11:22
19 грудня 2013 року настоятель і парафіяни громади Святого Миколая на Аскольдовій могилі відвідали слідчий ізолятор м. Києва. Свято розпочалося Божественною Літургією в громаді. Після Богослужіння о. Ігор Онишкевич з волонтерами Оксаною Галько, Оксаною Смакулою і Олексієм Пасічником роздали подарунки жінкам, обмеженим свободою. Для тих, хто не знав історії життя Святого Миколая, стала цікавою та пізнавальною розповідь о. Ігоря про милосердя цього святого. Доброчинці підготували 100 гігієнічних наборів для жінок.

«Милосердя ніколи не проходить безслідно, воно торкається сердець людей промінням любові. Кожен на цій землі має хоче бути любленим та потрібним. І найкращою подякою для Святого Миколая були усмішки на обличчі кожного з цих людей», - наголосив о. Костянтин Пантелей.

Неповнолітні, серед яких були й дівчата, отримали смачні торти.

Акція допомоги в’язням «Від Миколая до Різдва» триває: вже зібрано 521 грн та 100 комплектів гігієни для жінок. 

Ви можете подарувати частинку Вашого тепла та уваги в’язню:
зберіть набір засобів особистої гігієни та залиште в ящику в храмі Вашої парафії. Сподіваємося до Різдва зібрати та передати ще 120 наборів для жінок у Лук’янівському СІЗО та 200 чоловічих наборів для хворих у Лук’янівському СІЗО та Бучанській колонії.

Персональні пакунки можуть містити мило, шампунь, зубну пасту та щітку, індивідуальні засоби гігієни для жінок, шоколадку, листівку тощо.

Повідомив Костянтин Пантелей

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next