АКТУАЛЬНО

Святкування 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького у Фастові (Київщина)

Вівторок, 20 жовтня 2015, 20:57
17 жовтня 2015 року в м. Фастів, у міському будинку культури, відбулося святкування 150-річчя від дня народження праведного митрополита Андрея Шептицького.

Розпочали святкування молитвою «Отче наш». Опісля зі вступним словом виступив о. Віталій Марцинюк, парох громади УГКЦ у Фастові, який розповів про три головні правила, якими в житті керувався Великий митрополит, а саме: єдність, святість і добро.

Після слова священика з доповіддю про життя та діяльність Андрея Шептицького виступив брат Олег Карпенко, семінарист VI курсу Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Пізніше на чолі з регентом п. Тетяною Стефанишин на сцену вийшли учасники Патріаршого хору УГКЦ. Присутні мали змогу послухати десять творів різних композиторів, які прозвучали на сцені.

Після виступу хору семінарійна спільнота представила театралізовану виставу про дитинство, юнацькі роки та доросле життя Андрея Шептицького.

По закінченню святкування всі присутні частували один одного різними солодощами та співали українські народні пісні.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next