АКТУАЛЬНО

Святкування Преображення Господнього в Національній академії сухопутних військ

Понеділок, 21 серпня 2017, 13:33
19 серпня 2017 року, у свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, в храмі Архистратига Михаїла Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася святкова Божественна Літургія та Чин благословення першоплодів.

У Богослужінні взяли участь офіцери, курсанти та працівники навчального закладу. Очолив спільну молитву о. Андрій Хомишин, капелан академії та настоятель храму. По закінченні Літургії священик освятив фрукти, які придбали за кошти жертводавців.

Також о. Мирон Горбовий освятив фрукти для двох факультетів НАСВ: загальновійськового та військового коледжу.

Душпастирі Центру військового капеланства ЛА УГКЦ висловлюють щиру вдячність людям доброї волі, які підтримали благодійну акцію Фундації святого Миколая «Фруктовий кошик для Захисника України»: «Нехай Господь благословить та винагородить Ваші добрі справи!».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.buchacheparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next