АКТУАЛЬНО

Свято Миколая в Івано-Франківській архиєпархії

Середа, 26 грудня 2018, 12:35
Цього річне Свято Святого Миколая насправді відкрило обличчя люблячого Господа для парафіян парафії святого великомученика Юрія с. Угорники Південно-Східного протопресвітеріату м. Івано-Франківська.

За словами місцевого пароха о. Юрія Трухана, цього року Господь відкрив багато ідей щодо святкування Свята Миколая-2018.

«Хотілось, щоб кожний вірний порученої мені парафії відчув присутність люблячого Бога. Я дякую духовній команді, яка сформована при парафії, що разом можемо реалізовувати служіння парафіяльній спільноті та залучати до неї нових і нових людей. Священик є тою особою, яка відображає руки Святого Миколая, а він як святий архієрей в свій час, відкривав людям Живого і люблячого Бога. Рівно ж дякуємо усім добродіям, які підтримали ці акції!», - каже о. Юрій.

Цьогорічне відзначення свята Миколая на парафії с. Угорники проходило в кілька етапів, щоби захопити максимальну кількість потребуючих в підтримці осіб. Так, 12 потребуючих сімей на парафії, серед яких є діти з особливими потребами, отримали продуктові набори.

Опісля було проведено храмове свято в Угорницькій школі, яке розпочалося з Божественної Літургії в каплиці Св. Миколая. Після чого для школярів представили театральне дійство «Св. Миколай» і, звісно ж, обдарували їх подарунками.

Далі свято Миколая проведено в Угорницькому дитячому садочку «Солов’ятко». А на завершення, відбулося святкування і в парафіяльному храмі, яке також розпочалося зі Святої Літургія та включало в себе виступ дітей.

Парафіяльна спільнота висловлює слова вдячності: учням Угорницької школи та дирекції за допомогу у підготуванні пакетів з гостинцями, бр. Павлу Баланюк за спільний розвіз подарунків; о. Мирославу Татумиряку - сотруднику, с. Тадеї, мироносиці - катехиту, п. Маряні Лупійчук; п. Марії Петрунів - директору школи та всім вчителям, п. Василині Федорів і п. Віталію Чуйко; п. Мар’яні Атаманчук - директору садка та п. Мар’яні Лупійчук.

Повідомив о. Юрій Трухан


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next