АКТУАЛЬНО

Свято Переображення відзначили в установах виконання покарань у Чернігівській області

П'ятниця, 21 серпня 2015, 14:38
Традиційні богослужіння, після яких відбулося освячення яблук на свято Преображення Господнього, відбулося в установах виконання покарань та СІЗО управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області.

Для жінок, які відбувають покарання не території Чернігівської виправної колонії (№ 44), ієромонах Петро Лоза ЧНІ відслужив святкову Літургію та освятив плоди. Від 2007 року громада Святих апостолів Петра і Павла опікується жінками, підготувавши їх до звільнення. Громада у 2011 році створила центр соціальної адаптації "Преображення", де жінки, які звільнилися після завершення терміну, відроджуються для життя.

Завітали представники Української Греко-Католицької Церкви і поспілкувалися з в'язнями та передали освячені плоди у камерах Чернігівського слідчого ізолятора, де перебувають усі категорії в'язнів. Добре пастирське слово зворушує навіть закам'янілі серця. Така допомога неодмінно потрібна всім, хто в силу обставин опинився за ґратами.

За матеріалами прес-служби ДПтС України

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next