АКТУАЛЬНО

Свято П'ятдесятниці в жіночому центрі «Переображення»

Вівторок, 02 червня 2015, 10:36
Напередодні свята Трійці, 29 - 30 травня, керівник Відділу курії УГКЦ з душпастирства в пенітенціарній системі України протоієрей Костянтин Пантелей відвідав Центр соціальної адаптації жінок «Переображення».

Під час візиту о. Костянтин зустрівся з підопічними та персоналом здійснив огляд господарської частини та документації Центру. Літургійні відправи з нагоди свята П’ятдесятниці за участю гостей з Києва є радісною і піднесеною подією для мешканців центру вже третій рік поспіль і стали певною традицією. У сам день свята Трійці відбудеться освячення криниці на території закладу.

31 травня в Центрі соціальної адаптації для жінок «Переображення» відбулися урочисті богослужіння з нагоди свята Трійці. Після Божественної Літургії персонал, реабілітанти і гості центру промовили коліноприклонні молитви. На завершення відбулось освячення нової криниці, що служитиме господарським потребам Центру. Відтак для всієї групи пройшла екскурсія з історії містечка Любеч біля кам'яниці Полуботка, Антонієвих печер, Монастирища.

Піддиякон Віталій Мартинчук,
виконавчий директор Центру «Переображення»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next