АКТУАЛЬНО

Святіший Отець: «Не перестаю молитися за мир для дорогої української землі»

Середа, 24 травня 2017, 14:30
«Українські прочани, які брали участь у міжнародному військовому паломництві до Люрда, Христос воскрес! Не перестаю випрошувати в Господа миру для дорогої української землі», – ці слова сказав Папа Франциск наприкінці загальної аудієнції, що відбулася 24 травня 2017 р. на площі Святого Петра у Ватикані.

Як ми вже повідомляли, від 19 до 21 травня 2017 року в Марійському відпустовому центрі Люрді у Франції відбувалося вже 59-те за порядком Міжнародне військове паломництво. Цьогорічна його тема була: «Даруй нам мир». Від 1996 року регулярну участь у цих прощах також бере українська делегація, а після завершення паломництва його члени відвідують Рим і Ватикан. У програмі відвідин завжди передбачена участь у загальній аудієнції.

У Люрді під проводом владики Михайла (Колтуна), керівника Департаменту УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, побували представники Міністерства оборони України та Генерального штабу, учасники АТО, офіцери, курсанти, солдати Збройних сил України, прикордонних військ та Національної гвардії України, капелани. У делегації є поранені військові.

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next