АКТУАЛЬНО

Свідок Христового воскресіння прибув у Швейцарію

Вівторок, 17 квітня 2018, 15:03
Вірні українських громад міст Цюріха та Берна урочисто вшанували на пасхальних Богослужіннях у суботу, 7 квітня, та в неділю, 8 квітня, мощі св. верховного апостола Петра.

Як відомо, апостол Петро один із перших увійшовши у гріб нашого Господа і переконався у великій правді нашої християнської віри. Мощі у душпастирські станиці Швейцарії привіз для вшанування диякон Київської архиєпархії Петро Токач.

Усі учасники пасхальних богослужінь та почитання мощів ап. Петра отримали також пам’ятні образки з частиною стрічки, яку освятив на гробі св. апостола Петра в Римі владика Іриней (Білик), канонік папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Літургію в Цюріху очолив синкел у справах духовенства для Швейцарії о. Назарій Заторський, з яким співслужив митрофорний протопресвітер о. Петро Костюк. Божественну Літургію в Берні відправив о. Володимир Горошко. Дияконське служіння звершив згаданий Петро Токач.

Служба комунікації єпархії Святого Володимира

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next