АКТУАЛЬНО

Сім’ї учасників АТО зустрілися для молитви та розмови

Понеділок, 19 лютого 2018, 13:03
16 лютого у храмі Святих апостолів Петра і Павла ЛА УГКЦ відбулася вже традиційна зустріч із сім’ями учасників АТО. Цього разу зібралися родичі вояків Нацгвардії.

Спочатку капелан нацгвардійців отець Андрій Сіданич відправив спільну Літургію. А після цього працівники храму провели цікаву екскурсію підземеллями Гарнізонної церкви та її околицями.

Приємна зустріч і теплі розмови продовжилися в приміщенні “Віденської кав’ярні”. Душпастирі храму висловлюють щиру подяку закладу за смачний обід.

На молитовну зустріч і теплі розмови завітали також дружина загиблого генерала Сергія Кульчицького Надія Кульчицька та Ірина Соколенко – дружина загиблого полковника Андрія Соколенка.

Важливо ось так збиратися разом, щоб помолитися за своїх найдорожчих та поділитися своїми переживаннями. Будь-які проблеми чи горе переживається легше, коли людина відчуває підтримку. А спільна молитва – це мить, коли кожен може відчути найсильнішу у світі любов – Божу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next