АКТУАЛЬНО

Тіло Блаженнішого Любомира привезли до Львова: духовенство та вірні помолилися Панахиду

Четвер, 01 червня 2017, 23:11
Увечері 1 червня кортеж із тілом Блаженнішого Любомира прибув до Львова, до архикатедрального собору Святого Юра. У супроводі Блаженнішого Святослава, Глави і Отця УГКЦ, та владик Синоду Єпископів тіло покійного архиєрея несли до собору священики.

У соборі Блаженніший Святослав помолився Панахиду разом із духовенством та вірними. Участь у богослужінні, зокрема, взяли владика Мечислав Мокшицький, Архиєпископ-Митрополит Львівський Римо-Католицької Церкви, і п. Андрій Садовий, Мер Львова.

Наприкінці молитви владика Михайло (Колтун), керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, наголосив на розумінні Блаженнішим Любомиром важливості капеланської служби у війську та  в’язниці: «Я був тим, кому доручили вести це служіння, яке офіційно було започатковано 1996 року».

Додамо, в архикатедральному соборі Святого Юра триває безперевна молитва та чування.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next