АКТУАЛЬНО

Тернопільщина готується до Загальноукраїнської прощі у Зарваниці

П'ятниця, 01 червня 2018, 11:53
31 травня у Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося засідання щодо проведення Загальноукраїнської прощі до Зарваниці, яка відбудеться 14-15 липня 2018 р. Участь у зустрічі взяли Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк, священики архиєпархії та представники різних структурних підрозділів Тернопільської ОДА.

За словами Митрополита Василя, усі прощі в Зарваниці відбуваються на найвищому рівні і слава про це святе місце розійшлася по всьому світу: «Зарваниця належить до 20 найбільших відпустових місць. Цього року паломники об’єднаються у спільній молитві та прославлятимуть Бога. Дуже хочу, щоб усі, хто прибуде на прощу, освятилися там, стали більше любити Бога і більше робити добра».

На засіданні, яке очолив Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, обговорювалися питання проживання та харчування паломників, медичного забезпечення під час проведення прощі, озвучення та освітлення духовно-мистецької програми для молоді, яка відбудеться на Співочому полі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next