АКТУАЛЬНО

Тернопільські семінаристи передали військовим позашляховик Suzuki

Понеділок, 25 грудня 2017, 11:24
З благословення та підтримки Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василя (Семенюка) та з нагоди свята Святого Миколая відбулася місійна поїздка тернопільських семінаристів у зону АТО. Вони передали бійцям передової в околицях Лисичанська позашляховик Suzuki, термобілизну, спецодяг, медикаменти, продукти і солодощі.

Місія тривала з 16 по 21 грудня, у ній взяли часть о. Януарій Твердун та четверо братів-семінаристів. Вони особисто доставили авто на передову, організували цілу низку духовних заходів та провідали з подарунками від Святого Миколая місцеві школи і дитсадочки.

До слова, автомобіль Suzuki було придбано за кошти, які зібрали українські заробітчани за кордоном. Як розповідає студент Андрій Миколів, воїнам АТО було доставлено понад 300 солодких подарунків, також за старанням україно-британської команди на чолі Жанни Гниденко було привезено 38 комплектів термобілизни і велику кількість медикаментів із Лондона. Завдяки небайдужим людям з Тернополя воїнам подарували необхідний військовий спецодяг і солодощі.

З Лисичанська місіонери поїхали в місто Попасна і на передову зони АТО у районі Новозванівки та Кримського, щоб розділити радість свята і вручити військовим позашляховик.

Також брати їздили до о. Сергія Паламарчука, який є парохом у м. Лисичанську та служить у каплиці Покрови Пресвятої Богородиці. Тут відбулася Свята Літургія і Свято Миколая. У Лисичанську гості провідали єдину українську школу і дитячий садок. Там роздали подарунки, солодощі та кошти, які виділив владика Василь.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next