АКТУАЛЬНО

Традиційні передвеликодні відвідини здійснив священник до студентів та викладачів Коломийського ліцею сфер послуг

Середа, 21 квітня 2021, 15:17
20 квітня в Коломийському ліцеї сфер послуг вже традиційно в час Великого посту відбулася для студентів та викладачів ліцею передвеликодня сповідь та Божественна Літургія, яку очолив протопресвітер Корницький – о. Володимир Дрозд.

Під час Богослужіння присутні молилися за упокій всіх раніше спочилих викладачів, працівників та студентів цього навчального закладу.

Під час проповіді о. Володимир, цитуючи слова Ісуса Христа, звернувся до всіх присутніх такими словами: «Не працюйте на ту їжу, яка проминає, а яка веде до життя вічного, і все, що ви зробили ближньому, ви зробили для Мене. Наша праця – це якраз служіння ближньому, через яке ми здобуваємо для себе Царство Боже».

Після Божественної Літургії відбувся чин освячення новозбудованого центру підготовки майбутніх кухарів та офіціантів. Новий центр оснащений найсучаснішим обладнанням, що дає можливість добре підготувати майбутніх спеціалістів.

На завершення освячення новозбудованого центру всі спільно взяли участь в Хресній дорозі, під час якої роздумували над стражданнями Христа та просили у Нього миру для України та припинення пандемії.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next