АКТУАЛЬНО

Три кримські священики УГКЦ вийшли на зв'язок. Вони в безпеці

Неділя, 16 березня 2014, 21:00
Щойно спілкувалися з о. Миколою Квичем, душпастирем УГКЦ у Севастополі. Йому з допомогою своїх парафіян вдалося виїхати з Криму і зараз він перебуває на материковій Україні.

Отець Микола спростував текст повідомлення, яке нібито він надіслав сьогодні про його силове захоплення. «Біля дверей квартири, де я проживаю, справді сьогодні було декілька невідомих осіб, які безперестанно впродовж довшого часу дзвонили у дзвінок та гримали у двері. Коли вони відійшли, ми з парафіянами скористалися з цієї нагоди і я покинув приміщення. Зі собою зміг забрати тільки євхаристійний набір (чашу і дискос) та документи», – розповів священик.

У телефонній розмові о. Квич також повідомив, що він декілька хвилин тому спілкувався з о. Ігорем Гаврилівим, душпастирем громади УГКЦ в Ялті, який сказав, що він і о. Богдан Костецький, котрий душпастирює в Євпаторії, зараз перебувають у безпечному місці. Де саме – не повідомив.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next