АКТУАЛЬНО

Тридцять катехитичних шкіл Прикарпаття взяли участь у мистецькому конкурсі

Вівторок, 13 листопада 2018, 11:42
10 листопада в актовому залі монастиря отців василіан, що в Івано-Франківську, відбувся мистецький конкурс «Ті, яких світ був невартий». У виступах взяли участь тридцять катехитичних та недільних шкіл з різних куточків Прикарпаття.

Організувала конкурс Катехитична комісія Івано-Франківської архиєпархії з метою популяризувати мистецькі твори про життя святих і блаженних. Учасники мали завдання розкрити суть справжньої святості, показати важливу роль святого як покровителя. Юні аматори представляли десятихвилинні постановки про життя святих і блаженних. 

За результатами конкурсу були визначені переможці в категоріях: кращий сценарій, краща акторська майстерність, оригінальні костюми та кращі декорації сцени. Оцінювало майстерність акторів журі у складі прес-секретаря Івано-Франківської архиєпархії – о.  Володимира Лукашевського (голова журі), актриси драми і кіно, викладача Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, диктора радіо та телебачення – п. Іванни Ясінської та модельєра одягу, дизайнера дитячих текстильних виробів – п. Ірини Сенько. 

Конкурс тривав більше п’яти годин. Усі учасники отримали дипломи та подарунки. Організатори сподіваються, що такий захід заохотить учнівську молодь бути стійкими у прагненні до досягнення мети, надихне їх наслідувати блаженних і святих.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next