АКТУАЛЬНО

Триває другий день Всеукраїнського фестивалю молоді УГКЦ

П'ятниця, 24 липня 2015, 16:36
У нас є стереотип, що християнство – це щось, що відбувається тільки тоді, коли ти приходиш до церкви, – каже о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ, на зустрічі з журналістами в п’ятницю, 24 липня. Вітер «Вітер На-Дії» доводить, що віра – це щось, що з тобою є всюди: твоє життя, твій спів, твоя музика, твоє навчання – усе може бути наповнене твоєю вірою.

Як нагадав о. Ростислав Пендюк, Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії» покликаний з’єднати позитивний потенціал нашої молоді, якої є дуже багато: доброї, мудрої, креативної, яка себе ідентифікує як християнська.

Молодь, зазвичай, не треба додатково мотивувати до співдії, треба лише дати їй місце зустрічі, вважає о. Ростислав. «Але щоб було цікаво, ми спробували цю зустріч наповнити змістом, який даватиме змогу побачити життя християнина в різних планах».

У п’ятницю, другого дня Фестивалю, учасники пишуть величезного спільного листа Папі Франциску, вони також вивчатимуть левів Львова у квесті центром міста, а надвечір з’їдуться  на територію духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35). Як розповіла координатор Фестивалю Ірина Максименко,  там з 20.00 стартуватиме духовно-музична програма «Керигам Проджект», яка поєднає в собі музику, а також розмова з аудиторією.

На завершення вечора на Хуторівці буде чи найважливіша подія п’ятниці – велика молитва за Україну.

Після ночівлі в наметовому містечку та експоцетрі «Шувар» на молодь чекає найнасиченіший день Фестивалю – субота. Детальну програму подій «Вітру На-Дії» Можна прочитати тут>>>.

ДивенСвіт

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next